Projectontwikkelaar/-schrijver - #10575200

Bright Professionals


Datum: vor 2 Wochen
Stadt: Emmen, LU
Vertragsart: Ganztags
Functieomschrijving

Voor NHL Stenden Hogeschool zijn wij op zoek naar een Projectontwikkelaar/-schrijver.

Opdrachtomschrijving

Door te doen gebeurt het. Daar geloven we in bij NHL Stenden. Wij geven onze studenten de kans om hun talenten optimaal te ontwikkelen. In een uitdagende leeromgeving geven zij zelf richting aan hun studie en professionele groei. We hebben sterke banden met bedrijven en instellingen in de regio, maar ook over de grenzen. Als internationale multi-campus hogeschool stimuleren we onze studenten om verder te kijken dan hun eigen vakgebied en zo nieuwe kennis te ontwikkelen en te participeren in innovatieve projecten. We creëren een ontmoetingsplaats waar kennisstromen en culturen samenkomen en we nieuwe verbindingen leggen met het werkveld. Op ambitieuze wijze zorgt NHL Stenden voor kennis die werkt.

Situatieschets

Eind 2021 heeft NHL Stenden een SPRONG-subsidie toegekend gekregen voor het project “Circulaire kunststoffen”. De SPRONG stimuleert de samenwerking tussen onderzoeksgroepen van NHL Stenden en de Hanzehogeschool en praktijkpartners, publieke instellingen en overheden. Om de samenwerking verder te kunnen uitbouwen is een doorontwikkeling van projectenportefeuille van het lectoraat Circular Plastics en het Center of Expertise Green PAC nodig. De onderzoeksgroep wil, op het gebied van projectontwikkeling, doorgroeien van reactief naar proactief. Naast de inzet van een externe deskundige op dit gebied, wil de onderzoeksgroep de deskundigheid ‘in-house’ ontwikkelen. Daarvoor zijn wij op zoek naar een “Projectontwikkelaar/-schrijver” die zowel op inhoud acteert alsook kennis overdraagt inzake de functie.

Opdrachtomschrijving

Als projectontwikkelaar/-schrijver ben je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van subsidies in Nederland en Europa. Bij het ontwikkelen van projecten kijk je samen met onze lectoren naar innovaties en ontwikkelingen in Noord-Nederland, en daarbuiten. Bij het initiëren en ontwikkelen van subsidieprojecten focus je je, vanuit de doelstellingen van de onderzoeksgroepen, op de gezamenlijke innovatieambitie van de quadruple helix. Je vertaalt de input van collega's en stakeholders naar concrete projectplannen en werkt daartoe samen in het team. Je begeleidt de financieringsaanvraag en zoekt daartoe afstemming met de stafafdelingen van de hogeschool. Daarnaast draag je je kennis en ervaring inzake deze functie over aan een interne projectontwikkelaar.

Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift is vereist voor deze functie.

Functie eisen

  • Een afgeronde WO-opleiding in een technisch/bedrijfskundige richting
  • Up-to-date kennis ten aanzien van de ontwikkelingen van Nederlandse en Europese subsidies
  • Minimaal 5 jaar werkervaring als projectontwikkelaar/schrijver; -
  • De projectontwikkelaar/-schrijver beheerst de Nederlandse en Engelse taal op een niveau dat geschikt is om uitvoering te geven aan de opdracht
  • De gevraagde werkervaring dient te blijken uit het CV

Functie wensen

Het is wenselijk dat de kandidaat beschikt over ervaring in de regio en de taal van de inhoudsdeskundigen verstaat én spreekt zodat de kandidaat ideeën goed om kan zetten naar kansrijke, concrete projectvoorstellen.

De kandidaat beschrijft:

  • Het netwerk waarin de kandidaat opereert, met name op het gebied van circulaire economie en groene chemie, binnen de regio Emmen/Noord-Nederland en hoe dit aangewend kan worden voor de uitvoering van de opdracht (max. ½ a4)
  • De ervaring ten aanzien van het bij elkaar brengen van onderwijs en bedrijven met het doel projecten tot uitvoering te brengen binnen de daartoe beschikbare middelen (max. 1 a4)
  • Op welke wijze de kandidaat de interne projectontwikkelaar meeneemt in het vakgebied (max. 1 a4)
  • De persoonlijke aanpak van de kandidaat om, samen met het team, te komen van idee tot voorstel (max. ½ a4)

Ähnliche Jobs

Allround ZZP Timmerman – Emmen

De Flextra-Groep "Specialisten in Vaklieden", Emmen, LU
vor 10 Stunden
ALLROUND ZZP TIMMERMAN EMMEN EN OMGEVING GEZOCHT (ook teams)Voor een mooi, omvangrijk project in Emmen zijn wij op zoek naar ZZP timmerliedenJij als ZZP-timmerman of freelancer in de bouw hebt ruime ervaring met alle veelvoorkomende timmerwerkzaamheden zoals: deuren en ramen...
De Flextra-Groep "Specialisten in Vaklieden"

SENIOR PROJECT DEVELOPER

GETEC Group, Emmen, LU
vor 2 Tagen
Ihr Browser kann leider keine eingebetteten Frames anzeigenSenior Project DeveloperGetec Park.Emmen | online seit: 25.06.2024Als Project Development Manager , zal je verantwoordelijk zijn voor het analyseren van technische processen en systemen op de locaties van onze industriële klanten.Je vertaalt klantvereisten...
GETEC Group

Instandhaltungselektriker (m/w/d)

Rocken, Emmen, LU
vor 1 Woche
Lohn - 80'000 - 90'000Unser ROCKEN Partner ist einer der bedeutendsten Hersteller und Lieferanten von Medizinalprodukten.Deine VerantwortungDu bist verantwortlich für die Wartung, Reparatur und Instandhaltung von elektronischen Anlagen und Geräten und sorgst dafür, dass alles reibungslos funktioniert.Durch die Durchführung von...
Rocken