SENIOR PROJECT DEVELOPER - #10591541

GETEC Group


Datum: vor 4 Tagen
Stadt: Emmen, LU
Vertragsart: Ganztags
Ihr Browser kann leider keine eingebetteten Frames anzeigen

Senior Project Developer

Getec Park.Emmen | online seit: 25.06.2024

  • Als Project Development Manager , zal je verantwoordelijk zijn voor het analyseren van technische processen en systemen op de locaties van onze industriële klanten.
  • Je vertaalt klantvereisten naar haalbare oplossingen en zorgt voor een gedegen planning op het gebied van processen, tijdlijnen en kosten.
  • Je voert financiële berekeningen uit, met een focus op het contracteren van diensten. Daarnaast behoren het finaliseren van presentaties over technische oplossingen voor klanten en het opstellen van contracten tot je gevarieerde takenpakket.

Afgeronde HBO/ WO opleiding in energietechnologie of supply technologie, bij voorkeur met aanzienlijke professionele ervaring in het plannen, ontwerpen en implementeren van energievoorzieningsoplossingen en contractering.

  • Technisch inzicht in complexe productieprocessen vereist, met voorkeur voor ervaring in bouwtoezicht.
  • Sterke teamgeest, toewijding en het vermogen om zelfstandig te werken.

Wij bieden een uitdagende en diverse werkomgeving waarin je jouw vaardigheden en expertise kunt inzetten.Daarnaast ontvang je een competitief salaris, een goede bonusregeling en secundaire arbeidsvoorwaarden.Je maakt deel uit van een dynamisch team dat samenwerkt aan innovatieve oplossingen voor onze industriële klanten. Wij streven ernaar om een stimulerende en ondersteunende werkomgeving te bieden, waarin jouw professionele groei en ontwikkeling centraal staan.

Kaufmännisch 1

Kontakt

G+E GETEC Holding GmbH

Julian Yang

[email protected]

https://www.getec-energyservices.nl

Aktionen

Ich bin interessiert und möchte mich bewerben.

Zurück

Ihr Browser kann leider keine eingebetteten Frames anzeigen

Umantis

Ähnliche Jobs

Allround ZZP Timmerman – Emmen

De Flextra-Groep "Specialisten in Vaklieden", Emmen, LU
vor 2 Tagen
ALLROUND ZZP TIMMERMAN EMMEN EN OMGEVING GEZOCHT (ook teams)Voor een mooi, omvangrijk project in Emmen zijn wij op zoek naar ZZP timmerliedenJij als ZZP-timmerman of freelancer in de bouw hebt ruime ervaring met alle veelvoorkomende timmerwerkzaamheden zoals: deuren en ramen...
De Flextra-Groep "Specialisten in Vaklieden"

Engineer HVAC - Assen

SEQ, Emmen, LU
vor 2 Wochen
Over deze functieVoor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een ervaren Engineer HVAC voor een prestigieus project in Assen. Dit duurzame nieuwe gebouw huisvest straks de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) en de Dienst ICT Uitvoering (DICTU).Als Engineer HVAC...
SEQ

Process Engineer

YER, Emmen, LU
vor 3 Wochen
Over deze vacatureVoor een bedrijf in de chemie is onze opdrachtgever op zoek naar een Proces Engineer.De functieAls Procesengineer Ben Je Verantwoordelijk Voor Het Optimaliseren Van Productieprocessen En Het Verbeteren Van De Operationele Prestaties. Je Werkt Nauw Samen Met Verschillende...
YER