Persoonlijk Begeleiders BW Uilenveld - #10596199

Cosis


Datum: vor 3 Tagen
Stadt: Emmen, LU
Vertragsart: Ganztags
Ben jij klaar voor een nieuwe, spannende uitdaging? Wil jij de steun en toeverlaat zijn voor jouw cliënten? Kun jij de verborgen hulpvraag achter de verhalen zien? Kom dan werken bij BW Uilenveld! Wij zijn op zoek naar gepassioneerde Persoonlijk Begeleiders voor 24 tot 32 uur per week. Grijp deze kans en reageer snel!

Dit zijn wij

Cosis helpt mensen met een verstandelijke en/of psychische beperking grip te krijgen en te houden op het leven. Je komt ons tegen in Groningen en Drenthe. Midden in de samenleving, dicht bij de mensen die wij helpen. Hierbij staat de samenwerking tussen cliënten, het persoonlijk netwerk en de professional centraal. Samen maken wij kleine stappen om de gestelde doelen te behalen. Lees hier waar wij voor staan en gaan.

Uilenveld in Emmen is een beschermde woonvorm voor volwassen cliënten met een psychische beperking en ligt in de wijk Rietlanden. De woonvorm ligt midden in de wijk, met een winkelcentrum op loopafstand. De locatie beschikt over negen appartementen, elk bewoond door drie personen. Iedere bewoner heeft een eigen slaapkamer die ze naar eigen smaak kunnen inrichten. De woonkamer, douche, toilet, wasmachine en droger worden gezamenlijk gebruikt. In de gemeenschappelijke ruimte "de Taartpunt" kunnen bewoners elkaar ontmoeten en samen koffiedrinken. Daarnaast wordt hier twee keer per week onder begeleiding een gezonde maaltijd bereid. Daarnaast beschikt de woonvorm over een grote gezamenlijke tuin, waar de bewoners tot rust kunnen komen of andere medebewoners kunnen opzoeken.

Er wordt gewerkt met dag-, avond- en weekenddiensten. De slaapdienst wordt door een apart team waargenomen. Je werkt volgens een afgesproken rooster en draagt bijzonderheden over aan de slaapdienst. Ons team, dat hecht en vriendelijk is, zorgt goed voor zowel de bewoners als voor elkaar. Bij ons staan samenwerking en een vleugje humor centraal.

Dit ben jij

Als persoonlijk begeleider ben jij het eerste aanspreekpunt voor jouw cliënten. Bij jou voelen zij zich veilig en gezien, en jij herkent de mens achter hun uitdagingen. Samen vinden jullie oplossingen en jij staat naast hen wanneer ze vastlopen. Jij bent bedreven in methodisch werken volgens de Wet langdurige zorg (WLZ) en Wet maatschappelijke ondersteuning (WMO), en je navigeert soepel door het indicatieproces. Met de kracht van de Individuele Rehabilitatie Benadering (IRB) creëer jij op maat gemaakte begeleidingsplannen en werk je zij aan zij met cliënten om hun doelen te bereiken. Dankzij jouw aandacht, standvastigheid en luisterend oor kun je dieper graven als iets niet loopt zoals het hoort. Je deelt jouw inzichten met het team om samen bij te sturen.

Je omarmt vernieuwing en neemt graag het voortouw in nieuwe benaderingen. Jouw positiviteit en warmte inspireren zowel collega's als cliënten. Je waardeert collegialiteit, creativiteit, leergierigheid en voegt daar een vleugje humor aan toe.

Jouw rol gaat verder dan alleen het begeleiden van bewoners. Op deze locatie zijn er diverse kansen voor extra betrokkenheid, zoals roosterplanning, sportactiviteiten, deelname aan de activiteitencommissie, BHV-taken, medicatiebeheer en meer. Kortom, een wereld vol uitdagingen staat voor je klaar.

Ons team hecht waarde aan jouw positieve instelling, vakmanschap en professionele gedrag. Jouw betrokkenheid is van essentieel belang terwijl je zorgvuldig toegewezen cliënten begeleidt en ons op de hoogte houdt van hun voortgang. Feedback wordt gewaardeerd, evenals jouw vermogen om samen te werken met cliënten, hun ondersteunende netwerken en medezorgverleners. Bovenal streven we ernaar dat jij enthousiast, creatief en leergierig bent, met een gezonde dosis humor.

Iets voor jou

Jij kan bij ons aan de slag als je:

  • In het bezit bent van een relevant diploma op minimaal mbo-niveau 4.
  • Kennis hebt van, of ervaring wil opdoen over de methodiek Individuele Rehabilitatie Benadering (IRB).
  • Enkele jaren werkervaring in een soortgelijke functie hebt.
  • HBO denk en werk niveau.
  • Onregelmatig wilt werken (dag- avond- en weekenddiensten).
  • Affiniteit hebt met de doelgroep.
  • In het bezit bent van een rijbewijs.

Voel je gewaardeerd

Wanneer jij komt te werken als persoonlijk begeleider ontvang je:

  • Een bruto maandsalaris van minimaal € 2821,- en maximaal € 3938,- volgens FWG 45 van cao-GGZ (op basis van een fulltime dienstverband, 36 uur).
  • Een contract voor onbepaalde tijd.
  • Tegemoetkoming in jouw reiskosten (een woon-werkvergoeding of OV abonnement).
  • De mogelijkheid tot het kopen van extra verlofuren.
  • Een eindejaarsuitkering.
  • Sporten met korting en een voordelig fietsplan.
  • Mogelijkheid tot blijvende persoonlijke ontwikkeling. Volg cursussen, trainingen en e-learnings waar jij baat bij hebt in jouw werk!

Ben jij benieuwd of Cosis aansluit bij jou? Lees over onze arbeidsvoorwaarden op de website en kijk wat voor jou van toepassing is.

Voel je welkom en solliciteer

Wil jij aan de slag als persoonlijk begeleider bij BW Uilenveld in Emmen? Solliciteer dan direct! Reageer uiterlijk donderdag 11 juli 2024. De gesprekken zullen op maandag 15 juli plaatsvinden.

Heb je nog vragen of wil je meer weten? Neem contact op met Gerald Mulder, teamcoördinator, op 06 123 505 76. Wordt er niet direct opgenomen, stuur een WhatsApp bericht met jouw naam en vraag. Gerald neemt zo snel mogelijk contact met jou op.

Extra informatie

  • Bij indiensttreding vragen wij voor jou een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) aan. De kosten hiervoor worden door Cosis vergoed.
  • Bericht voor recruiters en headhunters: wij begrijpen dat je voor deze vacature kandidaten wilt zoeken, maar wij houden de werving & selectie in eigen hand.
  • Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern verspreid, waarbij interne kandidaten met voorrang zullen worden behandeld.

Ähnliche Jobs

Allround ZZP Timmerman – Emmen

De Flextra-Groep "Specialisten in Vaklieden", Emmen, LU
vor 4 Tagen
ALLROUND ZZP TIMMERMAN EMMEN EN OMGEVING GEZOCHT (ook teams)Voor een mooi, omvangrijk project in Emmen zijn wij op zoek naar ZZP timmerliedenJij als ZZP-timmerman of freelancer in de bouw hebt ruime ervaring met alle veelvoorkomende timmerwerkzaamheden zoals: deuren en ramen...
De Flextra-Groep "Specialisten in Vaklieden"

Werkplaatschef Century-CAS Schadeherstel Emmen

Century Autogroep, Emmen, LU
vor 2 Wochen
Ben jij een geboren leider? Streef je altijd naar het leveren van kwaliteit en ben je klantgericht? Heb je ervaring in de schadewereld en ben jij opzoek naar een nieuwe uitdaging? Dan zoeken wij jou! Wij zoeken eenWat ga je...
Century Autogroep

Team Member - Teilzeit

Lovisa Pty Ltd, Emmen, LU
vor 3 Wochen
Lovisa ist ein Fast-Fashion-EinzelhandelLovisa ist ein globales Unternehmen mit ansteckendem, dynamischem WachstumBesuche uns auf careers.lovisa.com/deZusatzleistungenEin erster Schritt in eine Management-Karriere in der Modebranche Erstklassige Fortbildung zum Support Manager (und Piercing-Schulung!)Ein Standort, an dem bereits eine Reihe von Mitarbeitern zum Store...
Lovisa Pty Ltd