Engineer HVAC - Assen - #10519226

SEQ


Datum: vor 2 Wochen
Stadt: Emmen, LU
Vertragsart: Ganztags
Over deze functie

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een ervaren Engineer HVAC voor een prestigieus project in Assen. Dit duurzame nieuwe gebouw huisvest straks de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) en de Dienst ICT Uitvoering (DICTU).

Als Engineer HVAC ben je verantwoordelijk voor de installaties op het gebied van verwarming, ventilatie, koeling en sanitair binnen het project. Je werkt nauw samen met de projectleider/projectmanager en andere betrokken disciplines om een optimale integratie van de installaties in het gebouw te garanderen.

Over Het Project

Het nieuwe Rijkskantoor is een uniek project waarbij circulariteit centraal staat. Het compacte ontwerp minimaliseert energieverliezen door een hoogwaardige schil en korte leidingen. Met behulp van de PV-panelen wordt een aanzienlijk deel van de benodigde energie opgewekt, en er is een energiezuinige installatie met warmtepompen en warmteterugwinning.

Dit ontwerp zal een positief effect hebben op zowel het welzijn van de gebruikers als de omgeving. Een gezond binnenklimaat wordt gecreëerd voor de gebruikers door middel van goed daglicht, uitstekende akoestiek, natuurlijke materialen, open trappen en de interactie tussen werkomgeving en het omliggende landschap. De kleinere footprint van het gebouw draagt bij aan het herstel van ongeveer 20% van het terrein, wat ten goede komt aan de biodiversiteit. Het gebouw en het landschap bieden ruimte voor verschillende gidssoorten.

Na de oplevering van dit project staat er natuurlijk een prachtig nieuw project voor je klaar in utiliteit en industrie, waarbij je jouw expertise kan toepassen om een positief effect te hebben op de circulariteit en duurzaamheid in Nederland.

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een toonaangevend bedrijf in de technische sector, dat zich onderscheidt door zijn focus op kwaliteit, innovatie en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Als een echt familiebedrijf zijn ze al generaties lang actief in de technische sector. Onze opdrachtgever streeft naar uitmuntendheid in al hun installaties en ze hechten veel waarde aan het welzijn van hun medewerkers. Je krijgt de kans om deel uit te maken van een dynamisch team dat zich inzet voor de beste resultaten, ondertussen wordt de verantwoordelijkheid naar de maatschappij serieus genomen.

Wat wij vragen

Functie-eisen

  • Een afgeronde opleiding in werktuigbouwkunde of een vergelijkbare richting.
  • Minimaal 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie.
  • Ervaring met het ontwerpen en beheren van HVAC-installaties in grote projecten.
  • Uitstekende kennis van relevante regelgeving en normen.
  • Sterke analytische en probleemoplossende vaardigheden.
  • Goede communicatieve vaardigheden en het vermogen om effectief samen te werken met verschillende stakeholders.
  • Proactief, zelfstandig en stressbestendig.


Wat wij bieden

Wat Bieden Wij

  • Een uitdagende en afwisselende functie binnen een prestigieus project.
  • Mogelijkheden voor professionele groei en ontwikkeling.
  • Een competitief salaris (afgestemd op kennis en ervaring, variërend tussen €2800,- en €3800 per maand) en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.


Meer informatie

Bij SEQ begrijpen wij hoe belangrijk het is om de juiste match te vinden tussen professionals in de bouw en techniek en jouw ideale werkgever. Met onze snel groeiende aanwezigheid door heel Nederland en ons uitgebreide netwerk van opdrachtgevers in de bouwkundige en technische sector, zijn wij dé arbeidsbemiddelaar die jou kan helpen jouw carrière doelen te verwezenlijken.

Als jij jezelf herkent in deze openstaande functie als HVAC Engineer dan is dit dé uitdaging waar je naar op zoek bent! Aarzel niet en solliciteer direct via [email protected] of neem contact op met Michael op 06-86888794. Michael staat klaar om je alles te vertellen over onze partner, de functie en de aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden.

Ähnliche Jobs

Adviseur Innovatiecentrum Greenwise Campus

Bright Professionals, Emmen, LU
vor 1 Tag
FunctieomschrijvingVoor NHL Steden Hogeschool zij wij op zoek naar een Adviseur Innovatiecentrum Greenwise Campus.De opdrachtDe opdracht is het ontwikkelen van een samenhangend inhoudelijk concept voor het Greenwise en het voorbereiden van het vastleggen en een construct voor het effectueren van...
Bright Professionals

HR Business partner

GETEC Group, Emmen, LU
vor 1 Woche
GETEC is one of Europe's leading energy suppliers and contracting specialists for industry and the property sector. Our value proposition "Energy For More" is the guideline for over 2,400 employees who are supporting our customers through an increasingly complex energy...
GETEC Group

Vakantiemedewerker Logistiek

Koskamp B.V., Emmen, LU
vor 2 Wochen
Heb je altijd al een passie gehad om auto te rijden en dit te combineren met je werkzaamheden? Kom dan bij ons werken! Bestellingen bezorgen voor Koskamp is werken met veel vrijheid. Je bent het visitekaartje voor Koskamp en verzorgt...
Koskamp B.V.