Ergotherapeut (ziekenhuis Emmen en Stadskanaal) - #10512698

Treant


Datum: vor 1 Woche
Stadt: Emmen, LU
Vertragsart: Ganztags
Ga jij de uitdaging aan binnen het ziekenhuisrevalidatieteam van Treant?

De functie

De afdeling ziekenhuisrevalidatie van Treant heeft een breed werkaanbod binnen de revalidatieafdelingen in Emmen en Stadskanaal waar je gaat werken op de poliklinische revalidatieafdeling. Op deze afdeling behandel je patiënten met diverse aandoeningen en hulpvragen. Dit kunnen o.a. patiënten zijn met neurologische aandoeningen, spierziektes, chronische pijn en rugklachten. De behandelingen vinden zowel individueel als in een groep plaats. In Emmen kun jij ook werken op de klinische afdeling. Hier behandel je met name patiënten met een CVA in de acute fase op de (verpleeg)afdeling neurologie en de stroke-unit. Binnen onze afdeling word je uitgedaagd om net dat stapje verder te denken en je daardoor nog verder te ontwikkelen als ergotherapeut.

Het team

De vakgroep ergotherapie (kinderrevalidatie, volwassenenrevalidatie en kliniek) bestaat uit totaal 16 ergotherapeuten, verdeeld over drie locaties. Als ergotherapeut werk je in een multidisciplinair team. Je werkt onder andere samen met andere paramedici, (revalidatie)artsen, psychosociale behandelaars en verpleegkundigen. Klik hier en hier voor meer informatie over onze afdelingen.

Jij bent de ideale kandidaat

Jij bent een gepassioneerde - hbo gediplomeerde - ergotherapeut die naast je diploma ook ingeschreven staat in het kwaliteitsregister. Je hebt affiniteit met de doelgroepen en je werkt graag zelfstandig als ook in een team. Initiatief nemen, vindingrijkheid en creatief zijn hoort bij jou, evenals een prettige duidelijke manier van communiceren. Als je je ook herkent in onze kernwaarden: Toegewijd, Innovatief en Samen, zien we dan jouw motivatie en CV tegemoet?

Ons aanbod

  • Een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd
  • Een salaris van minimaal € 3.434,- en maximaal € 4.842,- bruto fulltime per maand (CAO ziekenhuizen FWG 55)
  • Vakantietoeslag (8,33%)
  • Eindejaarsuitkering (volledige 13e maand)
  • Kom je met de auto? Bij ons kun je gratis parkeren
  • Meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden met daarin aantrekkelijke regelingen zoals extra reiskostenvergoeding en diverse collectieve verzekeringen
  • Een uitdagende functie in een professioneel team
  • Diverse online trainingen en cursussen, zoveel jij maar wilt!
  • Wil je weten wat wij jou nog meer te bieden hebben? Bekijk dan deze 10 redenen om bij ons te werken!

Nieuwsgierig geworden?

Vertel het ons! Solliciteren kan tot en met 16 juni 2024. Ben je nu al werkzaam bij Treant dan solliciteer je via InSite . Ben je niet werkzaam bij Treant dan solliciteer je via de knop "Solliciteren".

Wil je meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met Jeroen van Gorp, Hoofd Revalidatie volwassen, bereikbaar via telefoonnummer 06 51 41 08 30 of met Diederik Bolkestein, Hoofd Paramedische Dienst en Revalidatie, bereikbaar via telefoonnummer 06 19 45 80 22. Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met de recruiters Floor, Corin of Monique, bereikbaar via telefoonnummer 06 27 10 28 90.

De sollicitatiegesprekken worden in overleg met jou gepland!

Ondertussen vragen we ook onze huidige medewerkers of een van hen deze uitdaging aan wil gaan. Als dat het geval is, krijgt deze kandidaat voorrang.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Ähnliche Jobs

Manager aangiftepraktijk

de Jong & Laan, Emmen, LU
vor 1 Tag
Beschik jij over een helicopterview en scherp oog voor detail? Ben jij een fiscalist die de groeiende aangiftepraktijk op een enthousiaste wijze verder kan ontwikkelen? Zie je het als uitdaging om aangifteprocessen optimaal te stroomlijnen en spreekt het je aan...
de Jong & Laan

Vakantiemedewerker Logistiek

Koskamp B.V., Emmen, LU
vor 4 Tagen
Heb je altijd al een passie gehad om auto te rijden en dit te combineren met je werkzaamheden? Kom dan bij ons werken! Bestellingen bezorgen voor Koskamp is werken met veel vrijheid. Je bent het visitekaartje voor Koskamp en verzorgt...
Koskamp B.V.

Treuhänder mit eidg. FA / Fachmann Finanz und Rechnungswesen 80-100%

Adecco, Emmen, LU
vor 5 Tagen
Für unseren Kunden suchen wir nach Vereinbarung eine engagierte Persönlichkeit alsTreuhänder mit eidg. FA / Fachmann Finanz und Rechnungswesen 80-100%Ihre HerausforderungFinanzbuchhaltungDebitoren / MahnwesenKreditoren / ZahlungswesenMehrwertsteuerabrechnungenMonats,- Quartals- und JahresabschlüsseLohnbuchhaltung / Sozialversicherungen / PersonaladministrationSteuererklärungen für natürliche und juristische PersonenIhre KompetenzKaufmännische GrundausbildungWeiterbildung als...
Adecco